Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek

Friss topikok

  • Gabesz0000: Én rák vagyok és épp most ismerkedtem meg egy bika lánnyal. Nagyon egyrejár az agyunk az biztos. T... (2010.01.10. 05:12) Rák-Bika
  • Viktrya: Ez most pontosan kifejezi mit érzek.a vihar előtti csend,mikor egy nap szünetet kérnek tőled és tu... (2008.12.02. 01:11)

Linkblog

Rák-Bika

2008.09.28. 17:46 - bAndita

E két jegy szülöttjéről nem is gondolnánk, hogy egy kapcsolatban megértik egymást, pedig a tapasztalatok ennek ellent mondanak. Ugyan mindkettőnek meg vannak a bogarai, de ezen felülkerekednek és elfogadják egymást.
A Bikában és a Rákban sok közös vonást találhatunk. Mindketten törekednek a biztonságra, imádnak főzni, szépíteni az otthonukat, és szeretik a luxust, továbbá rajonganak a gyönyörű dolgokért. A Rák általában szeszélyesebb, mint a Bika. A Bika viszont a csökönyösségével ellensúlyozza ezt. A Rák kerüli a konfliktushelyzeteket, névadójához hasonlóan visszabújik a „páncéljába”. A Bika szintén kerüli a veszekedést, de az elbújás helyett inkább a hallgatásba menekül. Kapcsolatukban kevés az érzelmi kitörés, de ha mégis előfordul, a Bika ilyenkor dühöng, a Rák pedig vadul harcol. Mindketten képesek ráérezni partnerük gondolataira, hangulatára, érzésére. A Rák olyannyira rá tud hangolódni Bika partnere lelkiállapotára, hogy nem csak érzelmeit, hanem fájdalmait is képes „átvenni”.
A Bika képes előre megérezni a Rák hangulatváltozásait, képes azt megfékezni, és tompítani. Ennek a kapcsolatnak nincs árnyoldala. Talán csak annyi, hogy a Rák nagyon féltékeny lehet, a felmérgesített Bika pedig könnyen elveszítheti türelmét.
Tartós kapcsolatban hihetetlenül kitartanak egymás mellett, és nem adják fel könnyen a kapcsolatot.
Ha egy Bika szerelmes, és érzi, hogy megbízhat partnerében, a hálószobában teljesen átadja magát a szenvedélynek, és csodálatos szeretővé válik. Ugyanez a Rákra is jellemző, és szerelmesének csodálatos élményeket nyújt. Ezért nehezen találnánk még egy olyan kombinációt, ahol a szexualitás is ennyire tökéletesen működne.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditablogol.blog.hu/api/trackback/id/tr25685908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabesz0000 2010.01.10. 05:12:44

Én rák vagyok és épp most ismerkedtem meg egy bika lánnyal. Nagyon egyrejár az agyunk az biztos. Tehát van igazság ebben az írásban!


süti beállítások módosítása